Препоръки

МОБИЛТЕЛ ЕАД Специалистите на фирма „Геокадинженеринг“ ООД работят по обекти на МОБИЛТЕЛ ЕАД от ноември месец 2006г. Основната дейност се...

МОБИЛТЕЛ ЕАД

Специалистите на фирма „Геокадинженеринг“ ООД работят по обекти на МОБИЛТЕЛ ЕАД от ноември месец 2006г. Основната дейност се състои в промяна на предназначението на земи за нуждите на техническата инфраструктура, създаване на работна геодезическа основа за нуждите на проектирането за всеки един обект, изработване на проекти по част Геодезия, трасиране на обектите и отразяване в кадастъра на новопостроените базови станции.

Оценяваме нивото на работа на фирмата като високопрофесионално, с добра организация, прецизност на изпълнението и спазване на зададените срокове. Техническото оборудване на фирмата включва модерна геодезическа техника, GPS приемници, високо проходими автомобили, софтуерно и хардуерно оборудване. Екипът на фирмата е от висококвалифицирани и правоспособни инженери геодезисти, което я прави надежден партньор в областта на кадастъра и геодезическите дейности.

НЕК-ЕАД

Фирма „Геокадинженеринг“ ООД е наш партньор в изпълнението на редица проекти в периода 2001 г. – 2015 г. Проектантският екип на фирма „Геокадинженеринг“ ООД се характеризира с висок професионализъм, коректно спазване на всички срокове, съобразяване с изискванията ни относно техническите решения, залегнали във всяка една от разработките при строго спазване на всички действащи в страната нормативни разпоредби.

Фирмата разполага с необходимия инженерно-технически персонал и работници, притежаващи необходимата квалификация, а така също и с необходимата техника за извършване на всички геодезически и проектантски работи от този вид.

Станислава Алексиева

-Кмет на община Трън
Като кмет на община Трън бих желала да изразя своето задоволство от професионализма на екипа на фирма „Геокадинженеринг“ ООД, както и от бързата обратна връзка и реакция на всички изисквания, възникнали по време на нашата съвместна работа. Препоръчвам „Геокадинженеринг“ ООД като надежден партньор, разполагащ с висококвалифициран екип от професионалисти, работещи активно за постигане на поставените цели.

инж. Христо Миленков

-Кмет на община Брезник
В периода 2006 г. – 2011 г. община Брезник поддържа ефективни професионални отношения с фирма „Геокадинженеринг“ ООД. Оценяваме високо ефективната комуникация с екипа и координацията по въпросите на поддръжката и осъвременяване на картата на възстановената собственост на общинската територия – земеделски земи и горски фонд.
Услугите на фирма „Геокадинженеринг“ ООД се характеризират с високо качество и професионализъм.

„Еко Енерджи Проджект“ ООД

Фирма „Геокадинженеринг“ ООД и утвърден и надежден партньор с доказани професионални качества за изпълнение на геодезически дейности.
Компанията разполага с висококвалифициран екип, познаващ в детайли и спазващ действащите нормативни документи. Допълнително преимущество на фирмата е наличието на качествена геодезическа апаратура, всички неодходими софтуерни продукти и високопроходими автомобили.

Общинска служба по земеделие гр. БРЕЗНИК

„Геокадинженеринг” ООД  ефективно и бързо изпълнява поставените от ОСЗ гр. Брезник задачи, като разполага с отлично подготвени специалисти и с модерна техника.

Фирмата е отличен  партньор,  изпълнява  много коректно и в срок възложените задачи, притежава умения за ефективно и бързо справяне с тях. Извършваните от нея геодезически дейности са с отлично качество.

Личните качества и комукативни умения на екипа допринасят за ефективния диалог при  различни професионални  казуси.

Община Трън

„От нашия съвмествен опит с фирма „Геокадинженеринг“ ООД бихме искали да изтъкнем коректното обслужване, големите умения за постигане на ефективен диалог при  различни професионални казуси и изпълнението в срок на всички възложени проекти!

Всичко това ни дава основание да препоръчаме „Геокадинженеринг“ ООД на всички, които се нуждаят от бързо, експертно и качествено решение на всички въпроси, свързани с геодезически услуги.“

Румен Ангелов

-Инженер-проектант                    

„Дългогодишен опит, висока квалификация, разбиране на същността на проекта или казуса, отговорност, срочно изпълнение – всички тези фактори обуславят професионалното отношение на екипа, с което той предполага доверие и сигурност при поемане на всякакви специфични геодезични дейности. Разполагайки със съвременна електронна техника, както и със съответните специфични програмни продукти, “Геокадинженеринг” ООД задоволява и най-високите претенции на партньорите си.“

Анита Стоядинова     

-Земеделски производител

„Принципът на седемте П-та действа безотказно в практиката  “Геокадинженеринг” ООД:

  • Подходящ продукт;
  • Подходящото количество;
  • Подходящото състояние;
  • Подходящото време;
  • Подходящото място;
  • Подходящият клиент;
  • Подходящата цена.

Изграденото доверие и положителните отзиви към фирмата са в резултат на проявената коректност, доказани възможности и най-вече квалифициран персонал.“

Венцислав Гоцев

-Предприемач

„Повече от пет години работя с фирма „Геокадинженеринг“ ООД  и съм изключително доволен от постигнатите резултати. Възлагал съм им десетки проекти, които те винаги изпълняват коректно и в договорения срок.

Моите впечатления от съвместната ни работа са отлични и препоръчвам „Геокадинженеринг“ ООД като надежден и коректен партньор.“

МИНИСТЕРСТВО НА ОКОЛНАТА СРЕДА И ВОДИТЕ

-Пламен Ангелов – Директор на РИОСВ Перник

В периода 2008 – 2010г., “Геокадинженеринг” ООД е изпълнило технически дейности по актуализиране на КВС на териториите на общините Трън и Брезник с данни от Националната екологична мрежа “НАТУРА 2000” по договори с РИОСВ-ПЕРНИК в съответсвие със споразумения между МЗХ и МОСВ. Техническите дейности са изпълнявани качествено и в срок, в съответсвие с установените в нормативната уредба правила и норми. Последващият контрол от страна на МОСВ и РИОСВ е с положителни констатации.

Считам, че “Геокадинженеринг” ООД се справя със задълженията си по договорите с необходимата отговорност, компетентност и професионализъм.